Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bungëkeqe
bungëkeqe:

bungëkéq/e,-ja f. sh. -e(t) bot. lloj bungu me gjethe të hidhura.

Të ngjashme:
bungëkuqe:

bungëkúq/e,-ja f. sh. -e(t) bot. lloj bungu me lëkurë të kuqërreme, qarr i kuq.