Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bungëbutë
bungëbutë:

bungëbút/ë,-a f. sh. -a(t) bot. lloj bungu me lëkurë të plasaritur e me lende të vogla.