Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bumballë
bumballë:

bumbáll/ë,-a f. sh. -a(t) zool. zhuzhak.

Sinonime / Të përafërta:
zhuzhak
Të ngjashme:
humbellë:

humbéll/ë,-a f. sh. -a(t) gropë e thellë, e krijuar nga fundosja e tokës; shembëtirë.