Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bullunge
bullungë:

bullúng/ë,-a f. sh. -a(t) gungë; xhungë.

Sinonime / Të përafërta:
xhungë