Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bullubreshke
bullubreshkë:

bullubréshkë mb., edhe si em. f., mospërf. e shëmtuar; e stolisur pa shije: grua bullubreshkë.