Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bullgarishte
bullgarishte:

bullgarísht/e,-ja f. gjuha bullgare.

Të ngjashme:
bullgarisht:

bullgarísht ndajf. në gjuhën bullgare.