Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buldozer
buldozer:

buldozér,-i m. sh. -ë(t) traktor me thikë të gjerë përpara për të gërryer a për të shtyrë dheun.