Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bukurzanor
bukurzanor:

bukurzanór,-e mb. gjuh. bukurtingëllues.

Sinonime / Të përafërta:
bukurtingëllues
Të ngjashme:
bukurzani:

bukurzaní,-a f. gjuh. bukurtingëllim.