Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bukurtingellues
bukurtingëllues:

bukurtingëllúes,-e mb. gjuh. që krijon tingëllim të bukur.