Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bukurtingellim
bukurtingëllim:

bukurtingëllím,-i m. gjuh. tingëllim i bukur i fjalëve të shqiptuara.