Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bukurtingëllim
bukurtingëllim:

bukurtingëllím,-i m. gjuh. tingëllim i bukur i fjalëve të shqiptuara.