Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bukurshqiptim
bukurshqiptim:

bukurshqiptím,-i m. gjuh. shqiptim i bukur e i drejtë.