Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bukurshkrim
bukurshkrim:

bukurshkrím,-i m. shkrim i bukur: fletore bukurshkrimi.