Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bukeshkale
bukëshkalë:

bukëshkálë (bukëshkélës,-e) mb., edhe si em., mosmirënjohës.

Sinonime / Të përafërta:
mosmirënjohës
Të ngjashme:
besëshkalë:

besëshkálë mb., edhe si em., besëshkelës.