Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bukeshites
bukëshitës:

bukëshítës,-i m. sh. -i(t) shitës buke.

Të ngjashme:
bukëshitëse:

bukëshítës,-e, -ja f. sh. -e(t).

bojëshitës:

bojëshítës,-i m. sh. -(it) shitës bojërash.

luleshitës:

luleshítës,-i m. sh. -(it) shitës lulesh.