Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bukësheqere
bukësheqere:

bukësheqér/e,-ja f. sh. -e(t) ëmbëlsirë me miell, me vezë e me sheqer, e pjekur në tepsi; revani.

Sinonime / Të përafërta:
revani
Të ngjashme:
buzësheqer:

buzësheqér,-e mb. gojëmbël.