Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bukërrime
bukërrime:

bukërrím/e,-ja f. kryes. sh. -e(t) bram.

Të ngjashme:
bubërrim:

bubërrím,-i m. sh. -e(t) veprimi sipas foljes.