Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bubuzhelem
bubuzhelem:

bubuzhél/em vetv., -a (u), -ur ndotem shumë. / pës. bubuzhélem.

Të ngjashme:
bubuzhelje:

bubuzhélj/e,-a f. ndotje.

bubuzhel:

bubuzhél,-i m. sh. -ë(t) zool. brumbull plehu.

buzhelem:

buzhélem vetv. bullafiqem.