Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bubullues
bubullues:

bubullúes,-e mb. bubullitës: gjëmim bubullues.

Sinonime / Të përafërta:
bubullitës
Të ngjashme:
turbullues:

turbullúes,-e mb. që turbullon: pamje turbulluese; elementë turbullues.

bubullitës:

bubullítës,e mb. që ushton; që është si bubullimë: me zë bubullitës.