Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buberrues
bubërrues:

bubërrúes,-e mb., edhe si em., që e ka zakon të bubërrojë; që rrëmon e kërkon kudo.