Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bubërrues
bubërrues:

bubërrúes,-e mb., edhe si em., që e ka zakon të bubërrojë; që rrëmon e kërkon kudo.