Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brymezohet
brymëzohet:

brymëz/óhet vetv. v. III, -úa (u), -úar bëhet brymë.

Të ngjashme:
brumëzohet:

brumëzóhet vetv. v. III e brumëzoj. / pës. brumëzóhet v. III.

brirëzohet:

brirëz/óhet vetv. v. III, -úa (u), -úar bëhet i brirtë a si i brirtë.

bregëzohet:

bregëzóhet vetv. v. III e bregëzoj. / pës. bregëzóhet v. III.

frymëzohem:

frymëzóhem vetv. e frymëzoj.

frytëzohet:

frytëzóhet vetv. v. III e frytëzoj.