Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brutalitet
brutalitet:

brutalitét,-i m. libr. vrazhdësi; egërsi.

Sinonime / Të përafërta:
vrazhdësi
egërsi