Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brumëgatues
brumëgatues:

brumëgatúes,-e mb. që shërben për të gatuar brumin e bukës etj.

Të ngjashme:
brumëgatuese:

brumëgatúes,-e, ja f. sh. -e(t) makinë brumëgatuese.