Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brufullon
brufullon:

brufull/ón jokal. v. III, -ói, -úar del me shumicë e me vrull, shpërthen: brufulloi bari.

Të ngjashme:
brufullak:

brufullák,-e mb., edhe si em., i fryrë; i mbushur: fëmijë brufullak.

brufullim:

brufullím,-i m. veprimi sipas foljes.

brufull:

brúfu/ll,-lli m. sh. -j(t) zool. i vogli i qefullit.