Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës broshurë
broshurë:

broshúr/ë,-a f. sh. -a(t) libër me pak fletë.

Të ngjashme:
proshutë:

proshút/ë,-a f. sh. -a(t) kofshë derri e kripur dhe e tharë në tym.