Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brokatare
brokatare:

brokatár/e,-ja f. sh. -e(t) brokë.

Të ngjashme:
hokatare:

hokatár,-e, -ja f. sh. -e(t).

okatare:

okatár,-e, -ja f. sh. -e(t) enë okatare: mbushi okataren.