Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brireperdredhur
brirëpërdredhur:

brirëpërdrédhur mb., edhe si em. 1. me brirë të përdredhur. 2. fig. kokëngjeshur.