Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brirëpërdredhur
brirëpërdredhur:

brirëpërdrédhur mb., edhe si em. 1. me brirë të përdredhur. 2. fig. kokëngjeshur.

Sinonime / Të përafërta:
kokëngjeshur