Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brinjenjeshem
brinjënjëshëm:

brinjënjësh/ëm,-me mb. gjeom. barabrinjës.

Sinonime / Të përafërta:
barabrinjës
Të ngjashme:
dybrinjënjëshëm:

dybrinjënjëshëm mb. gjeom. që ka dy brinjë të barabarta (për trekëndëshin).