Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brikurorë
brikurorë:

brikurórë mb., edhe si em. f., me brirët të kthyer si kurorë.