Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bribualle
bribualle:

bribúall/e,-ja f. sh. -e(t) piperkë e madhe dhe e kthyer si bri.