Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brezvene
brezvënë:

brezvënë mb., edhe si em. f., bised. e mjerë, fatzezë (për gra).