Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brezleshuar
brezlëshuar:

brezlëshúar mb., edhe si em., bised. i gatshëm për t’u grindur.

Të ngjashme:
frelëshuar:

frelëshúar mb. i pafre.