Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brezhumbur
brezhumbur:

brezhúmbur [lexo: brez-humbur] mb., edhe si em., bised. keq. i humbur, i shushatur.