Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brezarojas
brezarojas:

brezarójas ndajf. brezahipthi.

Sinonime / Të përafërta:
brezahipthi
Të ngjashme:
brezaroj:

brezar/ój kal., -óva, -úar hap brezare; e bëj me brezare: brezaruan kodrat. / pës. brezaróhet v. III.