Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës breshkujëse
breshkujëse:

breshkújës/e,-ja f. sh. -e(t) zool. breshkë uji.