Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bresheritje
breshëritje:

breshërítj/e,-a f. brerimë.

Sinonime / Të përafërta:
brerimë
Të ngjashme:
bredhëritje:

bredhërítj/e,-a f. sh. -e(t) veprimi sipas foljes: bredhëritja e gurit.

breshërimë:

breshërím/ë,-a f. sh. -a(t) 1. breshnizë. 2. brerimë.