Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës breshëritje
breshëritje:

breshërítj/e,-a f. brerimë.

Sinonime / Të përafërta:
brerimë
Të ngjashme:
bredhëritje:

bredhërítj/e,-a f. sh. -e(t) veprimi sipas foljes: bredhëritja e gurit.