Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brendashkruaj
brendashkruaj:

brendashkr/úaj kal., -óva, -úar gjeom. vizatoj një figurë brenda një tjetre. / pës. brendashkrúhet v. III.

Të ngjashme:
brendashkruar:

brendashkrúar (i, e) mb. që është brendashkruar: rreth i brendashkruar.