Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brendafisnor
brendafisnor:

brendafisnór,-e mb. që është a që bëhet brenda fisit, fisnor; kund. jashtëfisnor: martesë brendafisnore.

Sinonime / Të përafërta:
fisnor
Antonime:
jashtëfisnor