Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brekecjerre
brekëçjerrë:

brekëçjérrë mb., edhe si em., bised. brekëgrisur.

Sinonime / Të përafërta:
brekëgrisur