Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës brekazi
brekazi:

brekazí,-u m. sh. -nj(të) zool. brumbull i zi, me dy brirthë të degëzuar.

Të ngjashme:
brendazi:

bréndazi ndajf. së brendshmi.