Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brekëgrisur
brekëgrisur:

brekëgrísur mb., edhe si em., bised. 1. që i ka brekët të grisura, leckaman. 2. përb. i varfër, i këputur.

Sinonime / Të përafërta:
leckaman