Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bregalumas
bregalumas:

bregalúmas,-i m. sh. -(it) banor i bregut të lumit.

Të ngjashme:
bregalumase:

bregalúmas,-e, -ja f. sh. -e(t).