Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës brefotrof
brefotrof:

brefotróf,-i m. sh. -ë(t) libr. shtëpia e foshnjës.