Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bravandreqes
bravandreqës:

bravandréqës,-i m. sh. -(it) ndreqës bravash.