Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bravanak
bravanak:

bravanák,-u m. sh. -ë(t) kllapa ku hyn shuli i derës.