Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bragaloj
bragaloj:

bragal/ój kal., -óva, -úar rrokullis teposhtë nga një lartësi e vogël.