Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës botëvështrim
botëvështrim:

botëvështrím,-i m. libr. mënyra se si e shohim botën; botëkuptim.

Sinonime / Të përafërta:
botëkuptim